Spoedcursus rijbewijs: binnen 10 dagen de weg op!

Wil jij graag ontzettend snel jouw rijbewijs halen? Bij Autorijschool Amber is het mogelijk om door middel van een spoedcursus jouw rijbewijs binnen 10 dagen te halen. Dat is natuurlijk ideaal wanneer je niet te veel tijd aan lessen wilt spenderen en snel de weg op wilt.

Wat houdt de spoedcursus rijbewijs in 10 dagen in?

De spoedcursus van Autorijschool Amber houdt in dat je binnen no time een verantwoordelijke verkeersdeelnemer wordt die veilig met een auto de weg op kan. Het betekent ook dat je 10 dagen lang ontzettend veel in de auto zult zitten. Je stapt ’s ochtends in de auto en rijdt tot het begin van de avond. Natuurlijk mag je tussen het rijden door even pauzeren, maar houd er rekening mee dat je heel wat uren achter het stuur zult zitten. Dat is niet zo gek, want binnen een kort tijdsbestek moet je veel leren.

Modern, uniek lesmethode

Tijdens al onze rijlessen maken wij gebruik van een uniek lesmethode. Wij gebruiken tijdens al onze rijlessen namelijk de lescam. Dit betekent dat er in en voor de auto camera’s hangen. Deze camera’s filmen de hele rijles. De opnames zijn direct in de auto terug te kijken. Hierdoor kun je goed zien of je in bepaalde verkeerssituaties goed hebt gehandeld en wat je de volgende keer beter kunt doen.

Wij van Autorijschool Amber zijn ervan overtuigd dat al onze leerlingen dankzij de lescam sneller verkeersinzicht krijgen en ook veel beter van hun fouten kunnen leren. Deze lesmethode komt dan ook goed van pas tijdens de spoedcursus om jouw rijbewijs binnen 10 dagen te halen.

Kan iedereen met een spoedcursus zijn rijbewijs halen?

Wij van Autorijschool Amber vinden het heel belangrijk dat al onze kandidaten goede automobilisten worden, die in het verkeer geen gevaar voor anderen vormen. Daarom zullen wij het aan een kandidaat eerlijk vertellen als wij vinden dat hij na de spoedcursus er nog niet klaar voor is om zelfstandig de weg op te gaan. Veel leerlingen willen graag door middel van een spoedcursus hun rijbewijs halen, maar helaas lukt dat niet iedereen. Sommige mensen hebben namelijk wat meer tijd nodig om bijvoorbeeld de benodigde vaardigheden onder de knie te krijgen. Weer anderen hebben wat langer de tijd nodig om een goed verkeersinzicht te ontwikkelen. Tijdens de spoedcursus krijgt de instructeur een goed beeld van jou en jouw rijvaardigheden. Aan de hand van zijn bevindingen, mag je na de spoedcursus wel of niet een rijexamen doen. Wanneer je er nog niet klaar voor bent, zal hij jou een passend lespakket aanbieden.

Wil jij ook jouw rijbewijs binnen 10 dagen halen?

Zie jij het wel zitten om met een spoedcursus jouw rijbewijs binnen 10 dagen te halen? Vraag dan vandaag nog een proefles aan. Tijdens de proefles kun je kennismaken met onze rijinstructeur en zijn lesmethode. Bovendien kan de rijsinstructeur tijdens de proefles al inschatten of je inderdaad de spoedcursus kunt volgen of dat je beter kunt kiezen uit 1 van onze lespakketten.

Overweeg je de spoedcursus te gaan doen, maar heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je namelijk graag bij het maken van de juiste keuze.

Spoedcursus Rijbewijs:10 dagen

Wanneer je besluit om via een spoedcursus je rijbewijs te halen, kun je er gif op innemen dat je veel in de auto zit. De eerste paar dagen rijd je eigenlijk de hele dag. Je stapt ’s ochtends in de auto en rijdt tot het begin van de avond. Uiteraard heb je tussendoor wat pauzes, maar over het algemeen zit je heel veel uren achter het stuur. Dat is ook de kracht van het traject: je maakt het benodigde aantal uren in een zeer korte tijd.Na afloop van de proefles kan de instructeur jou advies geven en heeft hij een beter beeld van je vaardigheden. De meeste leerlingen willen een spoedcursus volgen, maar niet iedereen is daar geschikt voor of hebben de tijd er niet voor. Verder is het ook belangrijk dat je van te voren al je theorie examen hebt gehaald, anders kan je geen praktijkexamen doen.

Inhoud van de spoedcursus

Bij Autorijschool Amber begin je altijd met een proefles. Tijdens deze proefles kijkt de instructeur hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben om de spoedcursus succesvol af te ronden en of een spoedcursus überhaupt wel haalbaar voor je is. Nadat je advies hebt gekregen zal de rij-instructeur afspraken met inplannen waarop je je rijlessen kunt gaan volgen. Heb je meer vragen over de spoedcursus dan kan je altijd contact met ons opnemen, ook per e-mail zijn wij uitstekend te bereiken.