Spoedcursus rijbewijs

Zoek je een spoedcursus rijbewijs, zodat je binnen mum van tijd de weg op kunt als een verantwoorde en goede automobilist? Dan is de spoedcursus van Autorijschool Amber wat je zoekt! Dankzij deze spoedcursus kun je binnen 10 dagen jouw rijbewijs halen!

Spoedcursus rijbewijs, wat is het precies?

De spoedcursus rijbewijs is een ontzettend snelle manier om jouw rijbewijs te halen. Daarnaast is het een heel intensieve cursus. Je stapt namelijk ’s ochtends in de auto en rijdt tot het begin van de avond. Natuurlijk mag je tussen het rijden door even pauzeren, maar houd er rekening mee dat je heel wat uren achter het stuur zult zitten. Dat is niet zo gek, want je moet binnen een kort tijdsbestek veel leren.

Kortgezegd krijg je bij een spoedcursus rijbewijs van Autorijschool Amber:

  • Intensief les van een ervaren, gekwalificeerde instructeur;
  • 10 dagen lang autorijlessen;
  • De gelegenheid om mede dankzij de lescam, enorm snel je rijvaardigheden en verkeersinzicht te verbeteren.

Dankzij de spoedcursus van Autorijschool Amber:

  • Is het mogelijk om binnen 10 dagen het praktijkexamen af te leggen;
  • Leer je niet alleen snel, maar ook op een verantwoorde manier autorijden;
  • Word je vliegensvlug een goede automobilist die veilig aan het verkeer kan deelnemen.

Is de spoedcursus rijbewijs wel verantwoord?

De spoedcursus rijbewijs van Autorijschool Amber is zeker te weten een verantwoorde manier om jouw rijbewijs te halen.

Wij vinden het namelijk belangrijk dat al onze kandidaten worden opgeleid tot:

  • Goede en verantwoorde automobilisten;
  • Bestuurders die de rijvaardigheden goed onder de knie hebben;
  • Beginnende automobilisten met al een erg goed ontwikkeld verkeersinzicht;
  • Automobilisten die geen enkel gevaar voor andere weggebruikers vormen.

Het maakt bij ons niet uit of je de spoedcursus rijbewijs volgt of gebruik maakt van 1 van onze andere pakketten. Pas wanneer wij denken dat je aan bovenstaande volwaarden zult voldoen nadat je bent geslaagd voor het praktijkexamen, krijg je bij ons de mogelijkheid om dit examen af te leggen.

Ervaren rijinstructeurs en innovatieve lesmethode

Wij kunnen onze kandidaten binnen 10 dagen opleiden tot verantwoorde automobilisten dankzij onze ervaren en deskundige instructeurs én dankzij onze innovatieve lesmethode. Wij maken tijdens al onze rijlessen namelijk gebruik van de zogenaamde lescam.

Wat is de lescam?

De lescam is een systeem dat, zowel voor als in de auto, de hele rijles filmt. De opnames zijn direct in de auto terug te kijken. Aan de hand van de beelden, kan de rijinstructeur jou laten zien of je in bepaalde verkeerssituaties goed hebt gehandeld en wat je de volgende keer beter kunt doen.

Wij van Autorijschool Amber zijn ervan overtuigd dat al onze leerlingen dankzij de lescam hun verkeersinzicht een stuk sneller ontwikkelen. Mede dankzij deze innovatieve lesmethode is het mogelijk om tijdens spoedcursus rijbewijs ervoor te zorgen dat jij een verantwoorde en zelfverzekerde automobilist wordt.

Kan iedereen de spoedcursus rijbewijs volgen?

Wij snappen dat veel kandidaten graag via de spoedcursus rijbewijs hun rijbevoegdheid willen halen. Echter is helaas niet iedereen geschikt voor deze cursus. Omdat wij ernaar streven dat wij kandidaten opleiden tot goede automobilisten, zullen wij altijd aan de hand van een proefles bepalen of een kandidaat geschikt is voor de spoedcursus rijbewijs. Wanneer de instructeur denkt dat een ander lespakket beter bij jou past, zal hij je dat dan ook eerlijk zeggen.

Krijg je na de proefles groen licht om de spoedcursus te volgen? Dan nog kan tijdens de 10-daagse cursus blijken dat je helaas toch niet voldoende jouw rijvaardigheden en verkeersinzicht hebt ontwikkeld. Vind de rijinstructeur dat je na de spoedcursus er nog niet klaar voor bent om een praktijkexamen af te leggen? Dan zal hij je dat eerlijk vertellen en jou een passend lespakket aanbieden. Wij van Autorijschool Amber vinden het namelijk heel erg belangrijk dat al onze kandidaten automobilisten worden die in het verkeer geen enkel gevaar voor anderen vormen.

Spoedcursus rijbewijs volgen?

Wil jij de spoedcursus rijbewijs graag volgen? Vraag dan hier een proefles aan. Tijdens de proefles kun je kennismaken met onze rijinstructeur en zijn lesmethode. Bovendien kan de instructeur tijdens de proefles al inschatten of je inderdaad de spoedcursus kunt volgen of dat je beter uit 1 van onze andere lespakketten kunt kiezen. Tot slot zal de rijinstructeur met jou de rijlessen inplannen.