Spoedcursus rijbewijs: Binnen 10 dagen de weg op!

Wil jij graag vliegensvlug jouw rijbewijs halen? Bij Autorijschool Amber is het mogelijk om door middel van een spoedcursus jouw rijbewijs binnen 10 dagen te halen. Dat is natuurlijk ideaal wanneer je snel jouw rijbewijs wilt halen, zodat je ook snel de weg op kunt.

Wat is de spoedcursus rijbewijs precies?

De spoedcursus rijbewijs van Autorijschool Amber houdt in dat je 10 dagen lang intensief autorijles krijgt van 1 van onze ervaren rijinstructeurs. Je stapt ’s ochtends in de auto en rijdt tot het begin van de avond. Natuurlijk mag je tussen het rijden door even pauzeren, maar houd er rekening mee dat je heel wat uren achter het stuur zult zitten. Dat is niet zo gek, want je moet binnen een kort tijdsbestek veel leren.

Leer verantwoord autorijden aan de hand van ons uniek lesmethode!

Tijdens al onze rijlessen maken wij gebruik van een uniek lesmethode. Wij gebruiken tijdens al onze rijlessen namelijk de lescam. Dit betekent dat er in en voor de auto een camera hangen. Deze camera’s filmen de hele rijles. De opnames zijn direct in de auto terug te kijken. Aan de hand van de beelden, kan de rijinstructeur jou laten zien of je in bepaalde verkeerssituaties goed hebt gehandeld en wat je de volgende keer beter kunt doen.

Wij van Autorijschool Amber zijn ervan overtuigd dat al onze leerlingen dankzij de lescam hun verkeersinzicht een stuk sneller ontwikkelen. Mede dankzij de lescam kunnen wij tijdens de spoedcursus rijbewijs ervoor zorgen dat je een verantwoorde en zelfverzekerde automobilist wordt.

Is de spoedcursus rijbewijs van Autorijschool Amber voor iedereen geschikt?

Veel leerlingen willen graag door middel van een spoedcursus hun rijbewijs halen, maar helaas lukt dat niet iedereen. Sommige mensen hebben wat meer tijd nodig om de rijvaardigheden goed onder de knie te krijgen. Weer anderen hebben wat langer de tijd nodig om een goed verkeersinzicht te ontwikkelen. Tijdens de spoedcursus krijgt de instructeur een goed beeld van de ontwikkeling van jouw verkeersinzicht en jouw rijvaardigheden. Vind de rijinstructeur dat je na de spoedcursus er nog niet klaar voor bent om een rijexamen af te leggen? Dan zal hij je dat eerlijk vertellen en jou een passend lespakket aanbieden. Wij van Autorijschool Amber vinden het namelijk heel erg belangrijk dat al onze kandidaten goede automobilisten worden die in het verkeer geen gevaar voor anderen vormen.

Wil jij de spoedcursus van Autorijschool Amber volgen?

Zie jij het wel zitten om met een spoedcursus jouw rijbewijs binnen 10 dagen te halen? Vraag dan vandaag nog een proefles aan. Tijdens de proefles kun je kennismaken met onze rijinstructeur en zijn lesmethode. Bovendien kan de rijsinstructeur tijdens de proefles al inschatten of je inderdaad de spoedcursus kunt volgen of dat je beter uit 1 van onze lespakketten kunt kiezen. Tot slot zal de rijinstructeur met jou de rijlessen inplannen.

Heb je eerst nog wat vragen? Dan mag je gerust contact met ons opnemen, want wij helpen je graag verder!

Informatie aanvragen Proefles aanvragen