Kom lessen bij de beste autorijschool in Barendrecht!

Wil je lessen bij de beste autorijschool van Barendrecht en omgeving? Dan is Autorijschool Amber de rijschool die je zoekt! Dankzij ons hoge slagingspercentage, ervaren rijinstructeurs en innovatieve lesmethode durven wij ons zelf de beste autorijschool van Barendrecht te noemen.

Waarom rijlessen nemen bij deze autorijschool in Barendrecht?

Wij van Autorijschool Amber streven ernaar om onze kandidaten op te leiden tot zelfverzekerde en goede automobilisten. Wij zijn van mening dat dit alleen kan door onze kandidaten te laten lessen bij 1 vaste ervaren rijsinstructeur. Daarnaast werken wij met de innovatieve lescam. Dit is een lesmiddel dat door nog maar weinig rijscholen worden gebruikt. Echter zijn wij ervan overtuigd dat we onze kandidaten dankzij de lescam niet alleen vlotter, maar ook veel beter kunnen opleiden tot zelfstandige en verantwoorde automobilisten.

Bij ons krijg je rijlessen op maat

Bovendien vinden wij het erg belangrijk dat elke kandidaat zich bij ons op zijn gemak voelt. Daarom zal elke rijles onder een gemoedelijke en ontspannen sfeer plaatsvinden. Doordat je altijd dezelfde rijinstructeur hebt, kan hij goed jouw ontwikkelingen volgen en daarop de autorijlessen aanpassen. Hierdoor zal de rijinstructeur je nooit iets laten doen waar je nog niet klaar voor bent.

Hoeveel kost een autorijles bij Autorijschool Amber?

Bij deze autorijschool in Barendrecht kun je uit meerdere pakketten kiezen. Hoeveel een rijles kost, hangt dus compleet af van het pakket dat je kiest. Bij ons kun je kiezen uit een pakket van 20 lesuren, 30 lesuren en 35 lesuren. Naast de lesuren, zitten bij de pakketten nog een aantal andere dingen inbegrepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een theoriecursus, examen en een leskaart. Op deze pagina kun je alle pakketten en de bijbehorende tarieven bekijken.

Wij raden trouwens aan om in plaats van een enkele les per keer, bloklessen te nemen. Een blokles is een dubbele rijles. Dat betekent dat we per les twee keer zoveel tijd hebben om de lesstof door te nemen. Hierdoor is de kans groot dat je het autorijden veel sneller onder de knie zult krijgen.

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs met onze spoedcursus!

Wil je graag zo snel mogelijk jouw rijbewijs halen? Dan is onze spoedcursus misschien wel wat voor jou. Door het volgen van onze intensieve spoedcursus, is het mogelijk om binnen 10 dagen jouw rijbewijs te halen.

Helaas is de spoedcursus niet voor iedereen weggelegd. Dat komt doordat de 1 nou sneller iets onder de knie heeft dan een ander. Wil je graag weten of de spoedcursus iets voor jou is? Dan kun je een proefles aanvragen. Tijdens de proefles krijgt de instructeur een goed inzicht van jouw huidige verkeersinzicht en rijvaardigheden. Daardoor kan hij je na afloop van de les precies vertellen of je inderdaad de spoedcursus kunt volgen of beter uit 1 van onze lespakketten kunt kiezen.

Vraag vandaag nog een proefles aan!

Wil je graag bij de beste autorijschool van Barendrecht lessen? Vraag dan vandaag nog een proefles aan. Dankzij een proefles krijgt de rijinstructeur een goed beeld van jouw rijvaardigheden. En jij komt er dankzij een proefles achter of je onze innoverende lesmethode fijn vindt. Overweeg je om een proefles te nemen, maar wil je eerst wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen je graag meer over onze rijschool.

  • :