Kies voor deze autorijschool in Capelle aan den IJssel!

Zoek je een goede autorijschool in Capelle aan den IJssel of omgeving? Dan ben je van harte welkom bij Autorijschool Amber. Zoals ons hoge slagingspercentage laat zien, zijn wij 1 van de beste rijscholen in Capelle aan den IJssel. Lees snel verder!

Wat is Autorijschool Amber?

Autorijschool Amber is al sinds 1999 een goede en betrouwbare autorijschool in Capelle aan den IJssel en omstreken. Dankzij ons hoge slagingspercentage en ons moderne lesmethode, durven wij onszelf wel 1 van de beste rijscholen in Capelle aan den IJssel te noemen. Autorijschool Amber vindt het belangrijk om al haar kandidaten op te leiden tot verantwoorde, zelfverzekerde verkeersdeelnemers die op de weg alles behalve een gevaar voor anderen vormen.

Waarom rijlessen volgen bij deze autorijschool in Capelle aan den IJssel?

Het hoge slagingspercentage heeft Autorijschool Amber niet voor niets. Onze manier van lesgeven en onze rijinstructeurs hebben hier natuurlijk een enorm grote invloed op.

Wanneer je bij ons rijlessen komt volgen, krijg je namelijk een vaste instructeur. Doordat je altijd dezelfde instructeur hebt, kan hij jouw vorderingen goed bijhouden. Elke rijles wordt door de zogenoemde lescam opgenomen. Dit is een zeer innovatief lesmethode die nog niet door alle rijscholen in Capelle aan den IJsel wordt gebruikt. Wij zijn ervan overtuigd dat je dankzij deze lesmethode jouw verkeersinzicht veel sneller ontwikkelt en dat je daardoor veel minder rijlessen nodig zult hebben.

Wat is een lescam?

De lescam is een 4-camerasysteem dat tijdens elke autorijles van Autorijschool Amber wordt gebruikt. Gedurende een hele rijles filmt een camera wat er in de auto gebeurt en een andere camera wat er voor de auto gebeurt. De beelden kun je diezelfde les nog samen met de instructeur terugkijken. Door dit te doen, zie je zelf letterlijk per verkeerssituatie wat er al goed gaat en wat je de volgende keer beter kunt doen. Door op deze manier te werken, merken wij dat het verkeersinzicht van onze kandidaten veel sneller verbetert. Hoe sneller jouw verkeersinzicht goed is ontwikkeld, hoe sneller je het rijexamen kunt afleggen!

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs bij deze autorijschool in Capelle aan den IJssel!
Wil jij binnen 10 dagen jouw rijbewijs halen? Bij deze autorijschool in Capelle aan den IJssel is dat mogelijk! Bij ons kun je namelijk een spoedcursus volgen waardoor je al binnen 10 dagen het praktijkexamen kunt afleggen. Tijdens de spoedcursus krijg je 3 of 4 keer in de week les. Hierdoor kun je niet alleen snel, maar ook op een verantwoorde manier leren autorijden. Zie jij zo’n spoedcursus wel zitten? Schrijf je er dan vandaag nog voor in.

Liever geen spoedcursus? Kies dan 1 van onze andere pakketten!

Wil je liever wat langer doen over het halen van jouw rijbewijs? Bij Autorijschool Amber is dat geen enkel probleem. Naast onze spoedcursus hebben wij namelijk nog verschillende andere pakketten beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor 20 rijlessen, 30, of 35 rijlessen. Bij ons is het heel gebruikelijk om dubbele rijlessen, ook wel bloklessen genoemd, af te nemen. Tijdens een blokles kun je veel meer leren dan in een aantal korte lessen achter elkaar. Dat is natuurlijk wel zo fijn. Kies je bijvoorbeeld voor ons pakket van 20 rijlessen? Dan kun je in plaats van 20 korte rijlessen, 10 bloklessen volgen.

Elk pakket kan in 1 keer of in termijnen worden betaald. Dat kan zowel contant als via internetbankieren. Het is maar net wat je zelf het fijnst vindt.

Interesse? Vraag vandaag nog een proefles aan!

Wil jij graag weten hoe een rijles bij Autorijschool Amber daadwerkelijk gaat? Vraag dan vandaag nog een proefles aan. Door een proefles te volgen, kun je goed bepalen of je graag bij deze autorijschool in Capelle aan den IJssel wilt lessen. Je kunt tijdens de proefles namelijk kijken of de instructeur en zijn lesmethode jou bevallen. De instructeur kan op zijn beurt inschatten wat jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht is. Hierdoor kan hij aan het einde van de proefles jou goed adviseren over welk pakket je het beste kunt kiezen.

  • :