Rijschool Capelle aan den IJssel

Zoek je een rijschool in Capelle aan den IJssel of omgeving waar je goede, innovatieve autorijlessen kunt volgen? Dan ben je bij Autorijschool Amber aan het juist adres! Wij zijn dé beste rijschool van Capelle aan den IJssel en omgeving!

Waarom is Autorijschool Amber dé rijschool van Capelle aan den IJssel?

Autorijschool Amber is al sinds 1999 een goede en betrouwbare rijschool in Capelle aan den IJssel. Dankzij ons hoge slagingspercentage en ons moderne lesmethode, durven wij onszelf dé beste rijschool in Capelle aan den IJssel te noemen. Bij Autorijschool Amber leiden we al onze leerlingen op tot verantwoorde en zelfverzekerde automobilisten.

Waarom kiezen voor Autorijschool Amber?

Wanneer je voor deze rijschool in Capelle aan den IJssel kiest, dan kies je voor een rijschool:

  • Met een hoge slagingspercentage;
  • Waar je van een ervaren én gekwalificeerde instructeur les krijgt;
  • Met een innovatieve lesmethode, waardoor je een goed verkeersinzicht en goede rijvaardigheden ontwikkelt;
  • Waarbij je uit verschillende pakketten kunt kiezen;
  • Waarbij je zelf bepaalt of je jouw rijlessen 1 keer of in termijnen betaalt;
  • Waar je ook zelf kunt kiezen of je contant of via internetbankieren betaalt.

Hoe gaan de lessen van deze rijschool in Capelle aan den IJssel?

Het hoge slagingspercentage heeft deze rijschool in Capelle aan den IJssel niet voor niets. Onze manier van lesgeven en onze rijinstructeurs hebben hier natuurlijk een enorm grote invloed op. Bij ons krijg je namelijk les van 1 vaste en deskundige rijinstructeur die je door alle lessen heen begeleidt. Daarnaast zorgt hij tijdens elke rijles voor een fijne en gemoedelijke sfeer, zodat je met veel plezier de rijlessen volgt. Wanneer je je op je gemak voelt, lukt het je namelijk veel beter om je te concentreren en nieuwe vaardigheden te leren. Daarnaast wordt tijdens al onze rijlessen gebruik gemaakt van de lescam. Dit is een moderne lesmethode die enorm in jouw voordeel kan werken. Je leest er hieronder meer.

Wat is een lescam?

De lescam is een 4-camerasysteem dat tijdens elke rijles van deze rijschool in Capelle aan den IJssel wordt gebruikt. Gedurende een hele rijles filmt een camera wat er in de auto gebeurt. Tegelijkertijd filmt een andere camera wat er voor de auto gebeurt. De beelden kun je diezelfde les nog samen met jouw instructeur terugkijken. Door dit te doen, zie je zelf letterlijk per verkeerssituatie wat er al goed gaat en wat je de volgende keer beter kunt doen. Door op deze manier te werken, merken wij dat het verkeersinzicht van onze kandidaten veel sneller verbetert. Hoe sneller jouw verkeersinzicht goed is ontwikkeld, hoe sneller je het praktijkexamen kunt afleggen!

Welke pakketten heeft deze rijschool in Capelle aan den IJssel?

Ten eerste bieden wij een spoedcursus van 10 dagen aan. Hierdoor is het mogelijk om binnen 10 dagen jouw rijbewijs te halen! Op deze pagina lees je er meer over.

Wil je liever wat langer doen over het halen van jouw rijbewijs? Bij Autorijschool Amber is dat geen enkel probleem. Naast onze spoedcursus hebben wij namelijk nog verschillende andere pakketten beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor 20 rijlessen, 30, of 35 rijlessen. Bij ons is het heel gebruikelijk om dubbele rijlessen, ook wel bloklessen genoemd, af te nemen. Tijdens een blokles kun je veel meer leren dan in een aantal korte lessen achter elkaar. Dat is natuurlijk wel zo fijn. Kies je bijvoorbeeld voor ons pakket van 20 rijlessen? Dan kun je in plaats van 20 korte rijlessen, 10 bloklessen volgen.

Vraag een proefles aan!

Wil je zelf ervaren hoe een rijles bij Autorijschool Amber gaat? Vraag dan vandaag nog een proefles aan. Door een proefles te volgen, krijg je een goed beeld van hoe de jouw rijlessen zullen zijn. Hierdoor kun je goed bepalen of je graag bij deze rijschool in Capelle aan den IJssel wilt lessen. De instructeur kan op zijn beurt dankzij een proefles inschatten wat jouw rijvaardigheid, aanleg en verkeersinzicht is. Hierdoor kan hij aan het einde van de proefles jou goed adviseren over voor welk pakket je het beste kunt kiezen.

  • :