Haal je rijbewijs dankzij deze autorijschool in Dordrecht!

Wil je graag lessen bij een hoog aangeschreven autorijschool in Dordrecht? Dan ben je bij Autorijschool Amber aan het juiste adres. Je leest hier meer over deze rijschool.

Waarom kiezen voor deze Autorijschool in Dordrecht?

Er zijn meerdere redenen waarom onze kandidaten voor ons kiezen, namelijk:

  • Bij ons krijg je les van 1 vaste instructeur;
  • Bij ons krijg je les aan de hand van een leskaart;
  • Wij maken tijdens elke rijles gebruik van de lescam;
  • Bij ons kun je kiezen uit meerdere pakketten en betaalmogelijkheden;
  • Onze rijlessen zijn niet alleen leerzaam, maar ook gemoedelijk;
  • Bij ons les je in een nieuwe lesauto.

Wat is hier het voordeel van?

Het grote voordeel van bovengenoemde is kortgezegd dat je bij ons kunt rekenen op goede, innovatieve, maar ook ontspannen rijlessen op maat. Doordat je een vast rijinstructeur hebt, kan hij goed jouw ontwikkelingen op het gebied van verkeersinzicht en rijvaardigheid bijhouden. Dat doet hij onder andere aan de hand van de leskaart. Dankzij deze leskaart is het mogelijk om lessen op maat te krijgen, waardoor er tijdens een rijles nooit teveel van je wordt verlangd. Bij ons kun je dus op je eigen tempo leren autorijden en dat is natuurlijk erg fijn.

Daarnaast kun je bij ons een pakket kiezen die bij je past en de prijs daarvan voldoen met de betaalmogelijkheid die jijzelf het fijnst vindt.

Wat is de lescam precies?

Nog niet veel autorijscholen in Dordrecht werken met de lescam. Toch zijn wij ontzettend enthousiast over deze unieke lesmethode. De lescam is namelijk een 4camerasysteem dat gedurende de hele autorijles beelden maakt, zowel voor als in de auto. Deze beelden zijn direct te bekijken. Door samen met jouw rijinstructeur de beelden van een bepaalde verkeerssituatie terug te kijken, kan hij jou precies laten zien wat je de volgende keer beter kunt doen. Uit de praktijk is gebleken dat onze kandidaten dankzij de lescam hun verkeersinzicht veel sneller ontwikkelen en daardoor veel minder rijlessen nodig hebben.

Binnen 10 dagen jouw rijbewijs halen? Bij ons kan het!

Bij deze autorijschool in Dordrecht kun je binnen 10 dagen jouw rijbewijs halen. Dat kun je namelijk doen door onze spoedcursus te volgen en succesvol af te ronden. Tijdens de spoedcursus zal jou binnen 10 dagen de benodigde rijvaardigheden worden aangeleerd. Na de cursus ben je er klaar voor om het praktijkexamen af te leggen.

Ook mensen die bij ons een spoedcursus volgen, willen wij opleiden tot goede automobilisten. Daardoor is onze spoedcursus helaas niet voor iedereen weggelegd. Wij jij weten of jij voor onze spoedcursus in aanmerking komt? Vraag dan de gratis proefles aan. Tijdens de proefles kan de instructeur zien hoe goed jij al kunt autorijden. Na de proefles zal hij het je eerlijk vertellen of hij denkt dat je inderdaad de spoedcursus kunt volgen. Denkt de instructeur dat je wat meer tijd nodig hebt? Dan zal hij je dat eerlijk vertellen en je 1 van onze lespakketten aanraden.

Kom je ook bij ons lessen?

Wil je graag rijlessen volgen bij deze autorijschool in Dordrecht? Dan hebben wij goed nieuws, want er zijn nog enkele plaatsen vrij. Vraag dan ook gerust een gratis proefles aan, zodat je met onze rijschool kunt kennismaken.

  • :