Autorijschool Amber is dé autorijschool in Ridderkerk!

Ben je op zoek naar een goede autorijschool in Ridderkerk of omgeving? Dan ben je bij Autorijschool Amber op de juiste plek! Al sinds 1999 is Autorijschool Amber dé autorijschool in Ridderkerk waar je terecht kunt voor goede en innovatieve autorijlessen.

Waarom kiezen voor deze autorijschool in Ridderkerk?

Dat wij een goede autorijschool in Ridderkerk en omgeving zijn, blijkt wel uit ons hoge slagingspercentage. Dit percentage geeft aan dat veel van onze examenkandidaten direct voor hun eerste rijexamen slagen. Bovendien hebben wij een unieke, innovatieve manier van lesgeven. Hierdoor leiden wij al onze kandidaten op tot verantwoordelijke, zelfverzekerde verkeersdeelnemers die veilig aan het verkeer kunnen deelnemen.

Wat maakt de lesmethode van Autorijschool Amber uniek?

Tijdens al onze rijlessen maken wij gebruik van de zogenoemde lescam. Dat betekent dat er gedurende een hele rijles zowel voor de auto als in de auto opnames worden gemaakt. Alles wat tijdens de rijles gebeurt, wordt dus opgenomen. De opnames zijn direct tijdens diezelfde rijles terug te kijken. Hierdoor kun je zelf goed zien wat er al goed gaat en wat je in het vervolg beter kunt doen. Autorijschool Amber is 1 van de weinige autorijscholen in Ridderkerk die aan de hand van deze unieke lesmethode lesgeeft. Echter blijkt dat dankzij de lescam de verkeersinzicht van de kandidaat veel sneller toe kan nemen. Hoe vlotter jij jouw verkeersinzicht ontwikkelt, hoe minder rijlessen je nodig hebt. Daarnaast is dankzij de lescam ook de kans groter dat je de eerste keer al voor het rijexamen zult slagen.

Altijd les van dezelfde instructeur

Bij Autorijschool Amber krijg je altijd les van dezelfde, ervaren rijinstructeur. Doordat je altijd van dezelfde persoon les krijgt, kan de instructeur goed zien hoe jij je ontwikkelt en wat je nog wat beter onder de knie moet krijgen. Door samen met jou de beelden van de rijles terug te kijken die de lescam heeft gemaakt, kan de instructeur jou goed uitleggen wat je de volgende keer in een bepaalde situatie beter kunt doen.

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs met onze spoedcursus!

Zoek jij een autorijschool in Ridderkerk waar je binnen 10 dagen jouw rijbewijs kunt halen? Ook dan ben je bij Autorijschool Amber op de juiste plek. Om jou binnen no time een goede, verantwoorde automobilist te laten worden, zul je de eerste paar dagen veel in de auto zitten. Al direct vanaf het begin zit je urenlang achter het stuur. Dat is dan ook het succesformule van onze spoedcursus: je rijdt ontzettend veel uren in een zeer korte tijd. Hierdoor is het mogelijk om al binnen 10 dagen jouw rijbewijs te halen.

Of kies uit 1 van onze lespakketten

Wil je liever toch wat langer de tijd hebben om jouw rijbewijs te halen? Bekijk dan eens 1 van onze andere pakketten. Bij deze pakketten is het mogelijk om in een blokles (dat is een dubbele rijles) een autorijles te volgen. Deze bloklessen zijn een stuk minder intens dan de spoedcursus. Door elke keer bloklessen te nemen, kun je al een stuk sneller jouw rijbewijs halen dan wanneer je 1 á 2 keer in de week een standaard les afneemt.

Vraag vandaag nog een proefles aan bij deze autorijschool in Ridderkerk!

Ben je op zoek naar een goede autorijschool in Ridderkerk? Dan kun je dus bij Autorijschool Amber terecht. Ben je benieuwd naar onze unieke lesmethode? Vraag dan eens een proefles aan. Tijdens de proefles kun je met de rijinstructeur en zijn lesmethode kennismaken. Aan de hand van deze les kan de instructeur bepalen welk pakket je het beste kunt kiezen. En jij kan aan de hand van de proefles uiteraard bepalen of je inderdaad bij deze unieke autorijschool in Ridderkerk wilt komen lessen.

  • :