Autorijschool Amber is de beste Autorijschool in Zwijndrecht!

Ben je op zoek naar de beste autorijschool in Zwijndrecht? Dan is Autorijschool Amber de rijschool die je zoekt! Bij deze autorijschool les je namelijk heel eenvoudig en voordelig bij 1 van onze ervaren instructeurs. Al onze instructeurs geven aan de hand van een innovatieve lesmethode les. Hierdoor is de kans ontzettend groot dat je direct voor jouw rijexamen slaagt. Je leest er hier meer over!

Hoe geven de instructeurs van Autorijschool Amber les?

Kom je lessen bij Autorijschool Amber? Dan krijg je 1 vaste instructeur toegewezen. Doordat je alle rijlessen bij dezelfde instructeur volgt, kan hij goed in de gaten houden hoe snel en in hoeverre jij jouw rijvaardigheden en verkeersinzicht ontwikkelt. Hier kan de instructeur goed op inspelen. Daarnaast les je ook altijd in dezelfde lesauto. Zelfs het rijexamen leg je gewoon in deze lesauto af. Dat is wel zo fijn, want je leert tijdens de lessen deze auto goed kennen. Door in dezelfde auto ook het rijexamen af te leggen, wordt de kans groter dat je de eerste keer zal slagen. Wil je graag weten hoe een les bij autorijschool Zwijndrecht is? Vraag dan via het onderstaande formulier een proefles aan en probeer het lessen gewoon een keertje uit.

Krijg les aan de hand van de innovatieve lescam!

Bij alle rijlessen van deze autorijschool in Zwijndrecht wordt gebruikgemaakt van de innovatieve lescam. Dit is een hulpmiddel waar nog maar weinig autorijscholen mee werken. De lescam bestaat uit een 4-camerasysteem dat tijdens de rijles zowel in als voor de auto opnames maakt. De beelden kunnen rechtstreeks in de auto worden bekeken. Hierdoor kun je direct samen met de rijinstructeur een bepaalde verkeerssituatie terugzien. Doordat de rijinstructeur jou aan de hand van de beelden precies kan vertellen hoe je de volgende keer beter kunt handelen, sla je dit goed in jouw geheugen op. Hierdoor is de kans veel groter dat het de volgende keer wel goed gaat. Bovendien blijkt uit de praktijk dat de lescam onze kandidaten helpt om veel sneller hun verkeersinzicht te ontwikkelen. Hoe sneller jij jouw verkeersinzicht ontwikkelt, hoe sneller je klaar bent voor het praktijkexamen!

Welke pakketten heeft deze autorijschool in Zwijndrecht?

Bij Autorijschool Amber kun je uit verschillende lespakketten kiezen. Een overzicht van al onze pakketten vind je op deze pagina. Weet je niet zo goed voor welk pakket je het beste kunt kiezen? Vraag dan een proefles aan. Na de proefles kan de instructeur een goede inschatting maken van welk pakket het beste bij jou past. Jijzelf kan dankzij de proefles alvast kennismaken met de rijinstructeur en aan onze lesmethode wennen. De meeste mensen kiezen voor het pakket met 30 lessen. Hierin zit ook de theoriecursus en het praktijkexamen inbegrepen.

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs met onze spoedcursus!

Wil je het liefst zo snel mogelijk jouw rijbewijs halen? Dan kun je bij deze autorijschool in Zwijndrecht een spoedcursus volgen. Tijdens de spoedcursus krijg je 10 dagenlang intensief rijles van 1 van onze ervaren instructeurs. Doordat de frequentie van de rijlessen hoger ligt, merk je al snel hoe makkelijk je het lessen onder de knie krijgt. Omdat je alles dagelijks herhaalt, ben je veel eerder klaar om af te rijden dan als je wekelijks 1 of 2 uurtjes lest!

Let op: Autorijschool Amber streeft ernaar alleen zelfverzekerde en verantwoorde automobilisten de weg op te laten gaan. Daarom moet je bij Autorijschool Amber eerst een proefles doen, voordat je aan de spoedcursus kunt beginnen. Aan de hand van de proefles bepaalt de rijinstructeur of je inderdaad de spoedcursus kan volgen. Voor sommige mensen is het namelijk toch verstandiger om 1 van onze andere lespakketten te kiezen.

Kom ook lessen bij Autorijschool Amber!

Zoek jij een leuke autorijschool in Zwijndrecht waar je ook veilig autorijlessen krijgt? Dan zit je bij Autorijschool Amber goed! Met een ervaren rijinstructeur ga jij veilig de weg op voor de basisvaardigheden van een auto. Bel snel voor een proefles bij deze fijne rijschool of vul het onderstaande formulier in!

  • :