Autorijschool Amber: de beste autorijschool van Capelle aan den Ijssel

Zoek je een goede autorijschool in Capelle aan den Ijssel of omgeving? Dan ben je van harte welkom bij Autorijschool Amber. Wij zijn een van de beste rijscholen in Capelle aan den Ijssel en hebben nog plaatsen vrij voor nieuwe kandidaten.

Wat is Autorijschool Amber?

Autorijschool Amber is al sinds 1999 een goede en betrouwbare autorijschool in Capelle aan den IJssel en omstreken. Dankzij ons hoge slagingspercentage en ons moderne lesmethode, durven wij onszelf wel een van de beste rijscholen in Capelle aan den Ijssel te noemen. Autorijschool Amber vindt het belangrijk om al haar kandidaten op te leiden tot verantwoorde, zelfverzekerde verkeersdeelnemers die op de weg alles behalve een gevaar voor anderen vormen.

Waarom is Autorijschool Amber beste rijschool van Capelle aan den Ijssel?

Het hoge slagingspercentage heeft Autorijschool Amber niet voor niets. Onze manier van lesgeven en rijinstructeurs hebben hier natuurlijk een enorme invloed op.

Wanneer je bij ons rijlessen komt volgen, krijg je namelijk een vaste instructeur. Doordat je altijd dezelfde instructeur hebt, kan hij jouw vorderingen goed bijhouden. Elke rijles wordt door de zogenoemde lescam opgenomen. Niet alle rijscholen in Capelle aan den Ijssel werken al met deze nieuwe lesmethode. Toch geloven wij van Autorijschool Amber dat de lescam een ontzettend goed hulpmiddel is bij het vlug leren autorijden. Wij zijn er zelfs van overtuigd dat deze lesmethode jou rijlessen kan besparen!

Wat is een lescam?

De lescam is een 4-camerasysteem dat tijdens elke rijles wordt gebruikt. Gedurende een hele rijles filmt een camera alles wat er in en voor de auto gebeurt. De beelden kun je diezelfde les nog samen met de instructeur terugkijken. Door dit te doen, kun je letterlijk per situatie zelf zien wat er al goed gaat en wat je de volgende keer anders moet doen. Door op deze manier te werken, merken wij dat het verkeersinzicht van onze kandidaten veel sneller verbetert. Deze werkwijze kan er zelfs voor zorgen dat je minder lessen nodig hebt dan wanneer je op de traditionele manier les zou krijgen.

Haal jouw rijbewijs binnen 10 dagen!

Wil jij graag ontzettend snel jouw rijbewijs halen? Bij deze autorijschool in Capelle aan den Ijssel is het mogelijk om al binnen 10 dagen jouw rijbewijs te halen. Dit wordt bij ons ook wel een spoedcursus genoemd. Tijdens de spoedcursus krijg je 3 of 4 keer in de week les. Hierdoor kun je niet alleen snel, maar ook op een verantwoorde manier leren autorijden. Zie jij zo’n spoedcursus wel zitten? Schrijf er dan vandaag nog voor in.

Liever geen spoedcursus? Kies dan 1 van onze andere pakketten

Wil je liever wat langer doen over het halen van jouw rijbewijs? Bij Autorijschool Amber is dat geen enkel probleem. Naast onze spoedcursus hebben wij namelijk nog verschillende andere pakketten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor 20 rijlessen, 30, of 35 rijlessen. Het is bij deze autorijschool in Capelle aan den Ijssel heel gebruikelijk om dubbele rijlessen, ook wel bloklessen genoemd, te rijden. Tijdens een bokles kun je veel meer leren dan een aantal korte lessen achter elkaar. Dat is natuurlijk wel zo fijn. Kies je bijvoorbeeld ons pakket van 20 rijlessen? Dan is het dus mogelijk om 10 bloklessen te volgen.

Elk pakket kan in een keer of in termijnen worden betaald. Dat kan zowel contant als via internetbankieren, net wat je zelf het fijnst vindt.

Vraag vandaag nog een proefles aan bij deze autorijschool in Capelle aan den Ijssel!

Er zijn veel rijscholen in Capelle aan den Ijssel, waardoor je het vast lastig vindt om te kiezen bij welke je wilt leren autorijden. Wil jij graag weten hoe een les bij Autorijschool Amber daadwerkelijk gaat? Vraag dan vandaag nog een proefles aan. Tijdens een proefles kan jij kijken of de instructeur en zijn lesmethode jou bevallen. De instructeur kan op zijn beurt inschatten wat jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht is. Hierdoor kan hij aan het einde van de proefles jou goed adviseren over welk pakket je het beste kunt kiezen.

Rijschool Capelle aan den Ijssel

Ben je op zoek naar een rijschool in Capelle aan den Ijssel of omgeving? Dan ben je Rijschool Amber aan het juiste adres. Sinds 1999 zijn we één van de grootste en beste rijscholen in Capelle aan den Ijssel e.o. Ons hoge slagingspercentage geeft weer hoeveel examenkandidaten slagen voor hun eerste rij-examen. Autorijschool Amber staat voor je klaar om je op te leiden tot een veilige, zelfverzekerde verkeersdeelnemer en zorgt er graag voor dat jij veilig de snelwegen op kunt.

Haal je rijbewijs bij Autorijschool Amber

Wil je je rijbewijs zo snel mogelijk halen? Maar weet je niet bij welke rijschool je dit kunt doen? Stop dan moet zoeken, want bij Autorijschool Amber uit Capelle aan den Ijssel ben je aan het juiste adres. Onze rij-instructeurs geven al jarenlang kwalitatief zeer goede rijlessen aan leerlingen van jong tot oud. Zij helpen je niet alleen met het geven van autorijlessen, maar beantwoorden ook graag al jouw vragen. Kortom, bij Autorijschool Amber word je uitstekend begeleid. Wil je direct beginnen in Capelle aan den Ijssel? Dan kun je met behulp van het onderstaand formulier een vrijblijvende proefles aanvragen! Autorijschool Amber helpt jou graag verder op weg!

Autorijschool Capelle aan den Ijssel

Woon jij in Capelle aan den Ijssel en zoek je een rijschool? Dan ben je bij Rijschool Capelle aan den Ijssel aan het juiste adres. Bij Rijschool Capelle aan den Ijssel krijg je een ervaren vaste rijinstructeur. Door eerst een proefles af te nemen wordt er gekeken naar hoeveel rijlessen jij nodig zal krijgen. In deze proefles krijg je de basisvaardigheden van de auto.

Lessen vanaf 16,5 jaar

Bij Rijschool Capelle aan den Ijssel kan je al vanaf 16,5 jaar rijlessen. En vanaf je 17e mag je afrijden voor je rijbewijs! Zoek jij een leuke Rijschool in Capelle aan den Ijssel? Wacht dan niet en vraag snel een proefles aan om te beginnen! Alles is mogelijk bij Rijschool Capelle aan den Ijssel.

Spoedcursus bij Rijschool Capelle aan den Ijssel

Ook is een spoedcursus mogelijk bij Rijschool Capelle aan den Ijssel. Je kan al binnen 10 dagen veilig je rijbewijs halen. In deze spoedcursus krijg je 3 of 4 keer per week rijles. Wil jij een spoedcursus bij Rijschool Capelle aan den Ijssel? Vul dan het onderstaande formulier in!

Een moment geduld aub.