Rijlessen in Rotterdam volg je bij Autorijschool Amber

Rijlessen in Rotterdam volgen? Je bent van harte welkom bij Autorijschool Amber! Zoals ons hoge slagingspercentage laat zien, zijn wij 1 van de beste rijscholen in Rotterdam. Bovendien geven onze deskundige en ervaren instructeurs les via de meest innovatieve lesmethode. Je leest er hier meer over!

Wat is Autorijschool Amber?

Al sinds 1999 geeft Autorijschool Amber rijlessen in Rotterdam. Dankzij ons hoge slagingspercentage en ons moderne lesmethode, durven wij onszelf dé beste autorijschool van Rotterdam en omgeving te noemen. Daarnaast worden al onze rijlessen gegeven door goede en ervaren rijinstructeurs die elke kandidaat opleiden tot een zelfverzekerde en verantwoorde automobilist.

Bij Autorijschool Amber streven wij ernaar om tijdens de autorijlessen ervoor te zorgen dat al onze kandidaten goede en verstandige verkeersdeelnemers worden die op de weg absoluut geen een gevaar voor andere weggebruikers zullen vormen.

Waarom rijlessen in Rotterdam volgen bij Autorijschool Amber?

Er zijn een aantal redenen om rijlessen in Rotterdam te volgen bij Autorijschool Amber, namelijk:

  • Een vaste, gekwalificeerde instructeur die je van begin tot eind begeleidt;
  • Tijdens elke rijles een fijne en gemoedelijke sfeer;
  • Een persoonlijke instructiekaart waarop jouw vorderingen worden bijgehouden;
  • Innovatieve rijlessen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een lescam.

Minder rijlessen nodig dankzij onze lescam!

Zoals je hierboven al kunt lezen, maken wij tijdens al onze rijlessen gebruik van de zogenoemde lescam. Dit is een zeer innovatieve lesmethode die nog niet door alle autorijscholen wordt gebruikt. De lescam is een camerasysteem dat zowel in de auto als voor de auto opnames maakt. De beelden die deze lescam maakt, zijn tijdens de rijles direct terug te zien. Op de beelden kun je dus precies zien hoe je in een bepaalde situatie hebt gehandeld en wat daarvan de gevolgen zijn. Hierdoor kan de rijinstructeur jou ontzettend goed uitleggen hoe je bijvoorbeeld de volgende keer in zo’n situatie beter kunt handelen.

Wij maken al een aantal jaren gebruik van de lescam en we zijn erg lovend over de behaalde resultaten. Wij zijn namelijk van mening dat onze kandidaten dankzij de lescam hun verkeersinzicht veel sneller ontwikkelen. En hoe sneller je jouw verkeersinzicht ontwikkelt, hoe minder rijlessen je nodig hebt!

Rijlessen in Rotterdam met spoed volgen?

Wil jij graag rijlessen in Rotterdam met spoed volgen, zodat je binnen 10 dagen jouw rijbewijs kunt halen? Dan is de spoedcursus van Autorijschool Amber iets voor jou. Tijdens de spoedcursus word je namelijk binnen 10 dagen klaargestoomd voor het praktijkexamen. Hierdoor kun je dus binnen mum van tijd jouw rijbewijs halen.

Als je rijlessen in Rotterdam met spoed wilt volgen, krijg je eerst een proefles. Deze proefles is nodig, omdat de instructeur moet bepalen of je inderdaad binnen 10 dagen een verantwoorde automobilist kunt worden. De instructeur kan aan de hand van de proefles zien wat jouw niveau is en hoe snel je dingen oppakt.

Wil je direct met de spoedcursus beginnen? Vraag dan hier een proefles aan!

Rijlessen in Rotterdam volgen? Vraag een proefles aan!

Wil je rijlessen in Rotterdam volgen bij Autorijschool Amber? Dan wil je vast eerst ervaren hoe een rijles bij Autorijschool Amber gaat. Om een goed beeld van onze rijlessen te krijgen, kun je een proefles aanvragen. Een proefles wordt op net zo’n manier gegeven als een ‘echte’ rijles. Hierdoor kom je er ongeveer achter hoe jouw rijlessen bij Autorijschool Amber zullen gaan.

Daarnaast krijgt de instructeur tijdens een proefles juist een goed beeld van jou. Hij kan dankzij de proefles namelijk inschatten hoe goed jouw verkeersinzicht al is en hoe jouw rijvaardigheden zijn. Hierdoor weet hij ook ongeveer hoeveel rijlessen in Rotterdam je nodig zult hebben en welk pakket het beste bij je past.

Wil je graag een proefles aanvragen? Dan kan dat hier!

 

  • :